Weekendophold Jylland

En pause fra hverdagen

Har du brug for at komme væk fra dagligdagens stress og jag, er et weekendophold på et charmerende hotel fantastisk afstressende. Munkebjerg Hotel i det sydlige Jylland sammensætter weekendophold af en helt særlig klasse. Du får et weekendophold fyldt med forkælelse i hjertet af Jylland. Her er der kun afslapning på programmet, og den eneste beslutning, der skal tages er, om du vil have pandekager eller æg/bacon til morgenmad (eller begge dele!).

Munkebjerg Hotel i Jylland byder på flere forskellige former for weekendophold. Hvad enten du er til wellness, golf, fitness, casino eller gourmet, kan vi tilbyde en forfriskende afslutning på ugen i femstjernede rammer.

Kom hviledagen i hu

Vores søndagsophold giver mulighed for at nyde hviledagen i de smukke omgivelser i Munkebjergskoven med direkte adgang til Vejle Fjord. SøndagsRelax starter med eftermiddagskaffe og kage, hvorefter der er rig mulighed for at tage de 240 trin ned af trappen til fjorden. Om aftenen serverer vores indlevende tjenere en tre retters menu, nøje tilberedt af vores dygtige kokke. Efter overnatning i de nyrenoverede og topdesignede værelser kan man nyde den berømte morgenbuffet med udsigt til fjorden.

Under hele søndagsopholdet har vores gæster fri adgang til Fit & Relax afdelingen med motionsredskaber, svømmebassin, sauna og meget mere.

Har du noget at fejre?

Et weekendophold på Munkebjerg Hotel i Jylland er en moderne og afslappet måde at fejre mærkedage; fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum osv. Vi ligger i kort afstand til en lang række spændende seværdigheder i Jylland, som man kan nå at se på et weekendophold: Legoland, Vejle Ådal, Kongernes Jelling, Givskud Zoo, Egtvedpigens grav, Økolariet, Vejle Kunstmuseum m.m. Musikteatret i Vejle byder året rundt på populære forestillinger lige fra musicals til ballet, og Vejle Bymidte har gode muligheder for shopping.

Udfordringer til golfspillere

Vil du spille golf, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores nærmeste nabo er ingen ringere end Vejle Golf Club, en mesterskabsbane der med sine 27 huller kan udfordre golfspillere på alle niveauer.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *