Kategorier
Arbejde

Innovative og intelligente løsninger

I Slagelse ligger en virksomhed, der med udgangspunkt i sygeplejefaget leverer toptunet velfærdsteknologi til hele verden. CarePartner har sammensat sit navn af begreberne omsorg og partnerskab. Indehaverne har et dybfølt ønske om at indgå langvarige partnerskaber med såvel leverandører som offentlige og private kunder, der ved hjælp af CarePartners produkter skal have mulighed for at yde den optimale omsorg for slutbrugeren.

Produkterne er state of the art inden for den stærkt voksende velfærdsteknologiske industri, og CarePartner ønsker at gøre produkterne tilgængelige for så mange mennesker som muligt.

Alle CarePartners produkter har videnskabelig veldokumenteret effekt fra lande, Danmark har tillid til. Der er tale om innovative og intelligente løsninger i forhold til de nuværende alternativer. Prisen er ydermere rimelig set i forhold til den lidelse eller det handicap, som produktet skal afhjælpe.

Et af produkterne er den prisbelønnede franske faldalarm Vigi`Fall, der registrerer alle typer af fald. Alarmen blev opfundet i 2013 og er allerede udbredt i den franske plejehjemssektor. Faldalarmen er i selskab med nogle fantastiske opfindelser, idet prisen Paris International Concours Lépine tidligere er blevet uddelt til kuglepennen, kartoffelmoseren og dampstrygejernet!

Udover den innovative faldalarm fører CarePartner den tyske serie Mobeli; greb der udmærker sig ved sin patenterede sikkerhedsindikator og fleksible anvendelsesmuligheder.

Til behandling af børneeksem og andre hudlidelser tilbyder CarePartner serien Padycare; sølvbelagte, der kan overflødiggøre behandling med hormoncreme.

Inkontinens behandles med DryMed; diskrete, komfortable og vaskbare løsninger.

CarePartner tilbyder kort sagt “øget livskvalitet igennem nøje udvalgte intelligente og innovative hjælpemidler”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *