Kategorier
Arbejde

Hvorfor forsikring?

Forsikring er en nødvendig del af vores hverdag. Som udgangspunkt ønsker ingen af os at gøre brug af vores forsikringer, men når først skaden er sket, er det nu rart at have et økonomisk sikkerhedsnet som hjælper os videre. Vi kan blive udsat for tyveri, der kan opstå brand, vi kan blive involveret i et færdselsuheld, eller vi kan forvolde en skade. Ja, der kan ske så meget, og det er så her, at din forsikring kommer ind i billedet.

Nogle forsikringer er vi tvunget købe, da der er en forsikringspligt i henhold til lovgivningen. Andre forsikringer er frivillige, og her er det vigtigt, at du får truffet de rigtige valg. Hvilke behov har du og din familie? Her kan HF Forsikring hjælpe med råd og vejledning.

HF FORSIKRING G/S, med hovedkontor på Ahlgade i Holbæk og med lokalkontorer både i Kalundborg og Vig, er et moderne forsikringsselskab, som dog stadig lægger vægt på den individuelle rådgivning og den personlige kontakt. Selskabet er stiftet i 1846 og har dermed snart 170 år “på bagen”. Virksomhedens primære virke-område er Sjælland med omliggende øer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *