Kategorier
Arbejde

Byportalerne.dk ApS

Så er der fuld fart over vores nye byportaler. Vi er nu i Sorø, Slagelse, Næstved & Ringsted.

 

Der sker en masse – se bl.a. vores interview med borgmester Sten Knuth

Borgmesteren anerkender vigtigheden af kulturen i byen; den er i høj grad med til at trække turister og andet godtfolk mod Slagelse som turistby. Og selvom Socialdemokraterne har været ude og så tvivl om Tropebyens tilblivelse i Korsør, fastholder Sten Knuth, at den så absolut stadig er aktuel. Kulturelle tilbud er generelt noget, som man i Slagelse bryster sig af:

”I forhold til kulturelle tilbud ligger Slagelse i top; vi spænder bredt lige fra breddeidræt til eliteidræt med FCV, som vi håber bliver i Superligaen, og som vi støtter så meget vi kan, ud fra de rammevilkår og økonomiske råderum, der er blevet os givet. Vi spænder fra det finkulturelle til det folkelige og populære”, så 2015 bliver absolut også et kulturelt år for Slagelse.”

 

eller læs om fernisering på Hyldegården

 

“Laura Christoffersen, ejer af kunst- og designvirksomheden Laudécor, er klar med en ny udstilling på Hyldegården. Udstillingen vil kunne ses fra midten af januar og et par måneder frem. Ferniseringen vil foregå i Hyldegårdens café den 15. januar 2015 kl. 13.30.”

 

Byportalerne.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *