Bumper fodbold

Bumper fodbold
Forestil der dig en fodboldkamp, hvor deltagerne er udstyret med store badebolde, der dækker hoved og hele overkroppen. Sammen med dine tre holdkammerater spiller du fodbold mod et modstanderhold, der er udstyret på præcis samme måde. Det er svært og hylende morsomt – ikke bare for deltagerne, men også for tilskuerne.

Festen er klar
Arrangementet bliver altid sammensat efter kundens behov og ønsker. Teambuilding for en virksomhed er anderledes end en børnefødselsdag, men begge yderpunkter arrangeres ofte på området. Og Event4300 er kendt for stor seriøsitet bag den enkelte event, så alle bliver udfordret i overensstemmelse med deres evner og ambitioner.

Paintball
Det kunne være den store udendørs paintball-bane, der er den største af sin slags i Holbæk. Er I mindst otte voksne, kan I her prøve kræfter med strategi, samarbejde og skydning. Alle deltagerne bliver udstyret med overtrækstøj, handsker, hætte samt ansigtsbeskyttelse, og minimum 200 skud i malingspistolen. Det er ideelt til en polterabend, som led i en hyttetur eller som en del af et teambuilding arrangement.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *