Adeje

 

Adeje

 

Los Gigantes

 

Los Gigantes

 

 

dyrepark

 

Besøg i dyrepark

 

udsigt fra hotellet

 

Udsigt fra hotellet Las Palmeras

 

Sangria

 

Sangria

 

mand solbadning

 

Mand der solbader

 

strand

 

Strand

 

Street-view

 

 

udsigt

 

 

solnedgang

 

 

solnedgang

 

 

Signe

 

 

Johannes

 

 

 

 

 

 

 

Tenerife

Feriebilleder

Tenerife

Fakta

Vi var en tur på Tenerife fra i november 2006 (på Hotel Las Palmeras i Playa de las Américas). Playa de las Américas er en af de største byer på Tenerife (Los Cristianos og Playa de las Américas er vist vokset lidt sammen).

Vi kan bl.a. anbefale at tage en tur til Adeje, at tage en lille sejltur ud på havet og se delfiner og hvaler (med garanti - vi sejlede fra Puerto de Santiago). Desuden lå der en glimrende dyrepark tæt på Playa de las Américas. Desværre havde vi ikke tid til at besøge Teide - vulkanen er Spaniens højeste bjerg. Besøg også Oplev Lanzarote

 

Lidt fakta om Tenerife

 

De Kanariske ø'er:

 

De Kanariske Øer hører til Spanien. Ø-gruppen består dels af 7 større beboede øer: Tenerife, Gran Canaria, La Palma, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura og Lanzarote - og dels af seks mindre ubeboede øer.
De Kanariske Øer er opdelt i to provinser, der styres fra Santa Cruz på Tenerife og Las Palmas på Gran Canaria.
De Kanariske øer er oprindelig en gruppe af udslukte vulkaner, og de små ubeboede øer er faktisk kun toppene af vulkanerne, der stikker op af havet.

 

Tenerife:

 

Tenerife er de største af de Kanariske Øer, der bor omkring 670.000 mennesker på Tenerife. Med sine 2025 km2, er Tenerife lidt større end Lolland Falster.

 

Playa de las Américas:

 

Playa de las Américas er en af Tenerifes mest populære feriebyer.De fine sandstrande og de brede, palmekransede promenader er store trækplastre, og her nyder man den kanariske sol, bader og dyrker alle mulige former for vandsport.

Billederne